-
+85-90 °C
-
4-5 мин
-
350 мл
-
3-4 гр
Збір — Україна
Регіон – Карпати, Полісся
Врожай – 2023 рік
Термін зберігання, років – 2
Харчова цінність: білки – 5, жири – 3, вуглеводи – 9, ккал/100г – 103;
Опис Іван-чай листковий "Шипшина" 100 г
Іван-чай з шипшиною має унікальні корисні властивості.
Плоди шипшини є полівітамінним засобом з переважанням вітаміну С - аскорбінової кислоти., а також вітаміну Р (рутин), групи В, До, каротину, вітаміну Е. Корисні властивості шипшини : вітамінна, загальнозміцнююча, протимікробна, жовчогінна, протизапальна, протиатеросклеротична, сечогінна властивість, що не супроводжується роздратуванням ниркової тканини.
Рецепти приготування : Настій: 20гр. чаю на 200мл. окропу, настоювати 2 години, процідити, приймати 3-4 рази в день по 1-ій ст. л. перед їдою. Відвар: 15гр. Чаю на 200мл. гарячої кип'яченої води, 15 хв. кип'ятити, настоювати 1час, приймати 3 рази по 1.ст.л. перед їдою. Звичайний: 15гр. чаю залити окропом 200мл., настояти 15 хв.
Термін зберігання : 24 місяці.