Доставимо ШВИДКО
Доставка по Україні - Нова Почта,Укрпочта та Justin
Ой, порожньо!
Пн-Пт: 10:00-18:00
Сб-Нд: вихідний.
Ой, порожньо!
Вага: | Ціна: | Кількість: |
Пакет 20 г | 7 ₴ |
<>
|
Пакет 50 г | 15 ₴ |
<>
|
Банка 20г | 14 ₴ |
<>
|
Доставка по Україні - Нова Почта,Укрпочта та Justin
Знижки, подарунки і кешбек з кожної покупки
Зберігаємо за технологією, зберігаючи смак і якість
Гарантія обміну або повернення без проблем
У кулінарії сушений базилік застосовують в якості прянощів для овочевих і м'ясних і рибних блюд, блюд з бобових, салатів і омлетів.
Базилік використовується для приготування соусів, кетчупів і заправок. У харчовій промисловості базилік застосовують для ароматизації м'ясних виробів, для виготовлення лікерів (калоризатор). Базилік найбільш популярний в італійській і закавказькій кухні.
У поєднанні з розмарином сушене листя базиліку використовують замість перцю.
Теги: Спеції для італійської кухні, Приправи для пасти та спагетті, Приправи для риби, Приправи для м'яса, Приправи для салатів, Приправи для овочів, Натуральні прянощі, Сушена зелень